Woningontruiming

Woningontruiming Compleet: voor een professionele ontruiming

Een woning ontruimen van A tot Z!

U gaat verhuizen, u heeft een woning gekocht en gaat uit uw huidige huur of koopwoning.
Wellicht is het minder goed nieuws en is een naaste overleden. Er zijn tal redenen te noemen waarom u een woning bezemschoon moet opleveren.
Bij een woningontruiming komt heel wat kijken: een deel van de inboedel mag weg, een ander deel wilt u verhuizen of verkopen, de vloerbedekking
moet uit de woning en de gaatjes in de muur dienen gedicht te worden. Hiervoor dient u een kar of wagen te huren, vrienden oproepen om te komen helpen, een container huren. Dit brengt snel hoge kosten met zich mee. Woningontruiming Compleet neemt u alles uit handen en zorgt voor een zorgeloze afhandeling hiervan.

Woningontruiming Compleet ont zorgt

Doe niet moeilijk en laat een gespecialiseerd bedrijf dit voor u doen. Vaak zijn de kosten lager dan dat u zelf alles regelt en u wordt totaal ont zorgt.
De vakmannen van Woningontruiming Compleet staan klaar om u te helpen. Eventueel bestaat zelfs de mogelijkheid tot opkoop van inboedel voor een juiste prijs.
Wij ontruimen uw woning compleet, denk hierbij dus ook aan kleine herstelwerkzaamheden, schoonmaken, schilderen, opschonen tuin etc.

De vakmannen van Woningontruiming Compleet staan klaar om u te helpen.
Eventueel bestaat zelfs de mogelijkheid tot het opkomen van inboedels voor een juiste prijs.
Wij ontruimen uw woning compleet.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd of Woningontruiming Compleet u kan helpen? Vul ons contact formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte. U kunt ons anderzijds contacteren via nummer 0657927726